personal coaching

Voor wie is het and wat is het doel?

Voor wie is Personal Coaching

Personal coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken en het beste uit zichzelf wil halen. Dit onder begeleiding van een persoonlijke coach.

Met een frisse blik naar jouw persoonlijke situatie kijken. Nagaan waar de knelpunten zitten en prioriteiten voor jou liggen en deze samen analyseren. 

Is jouw leven in evenwicht? We gaan op zoek naar balans in jouw leven waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt en beter met lastige situaties kunt omgaan.

Ik help jou bewust te worden van wat er nu precies in je leven gebeurt. Waar heb je moeite mee en hoe komt dit? Wat zou je zelf kunnen veranderen om hiermee om te gaan? Met dit inzicht kun jij verwerken wat er binnenin jou gebeurt.

Wat hierbij cruciaal is, is dat jij onthoudt dat jij de belangrijkste persoon in jouw leven bent. Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor je naasten en omgeving écht zijn. Daarom is het zo belangrijk dat jij weet wat er speelt en hier passend op reageert. Dat is precies waar een Personal coach bij helpt.

Samen kijken we hoe lang de begeleiding en persoonlijke coaching nodig is waarna jij zelfstandig weer verder kunt.

Vele klanten zijn jou voorgegaan. Zij hebben meer succes, meer rust, meer geluk, meer balans, betere relaties, of meer vrijheid in het leven. Door juiste keuzes te maken.

Het draait om drie levensvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik echt? Ik kijk naar het complete leven van jou als mens en welke rollen je vervult privé en zakelijk. 

“Een personal coach is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en de toekomst, van jezelf en die van anderen.”

Het Doel Van Coaching

Het doel van coaching is dan ook om het levensgeluk op alle gebieden te verhogen. Het kan gaan om grote uitdagingen zoals meer zelfvertrouwen en assertiviteit verhogen, omgaan met conflicten en verbeteren van communicatie met anderen maar ook wanneer je alleen sturing nodig hebt in je leven.

Z

Een personal coach geeft jou aandacht. Een coach helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven en helpt je een Visie te hebben en een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

Z

Als personal coach ben ik neutraal en ik breng inspiratie om je doelen te realiseren. Ik geef geen advies, maar laat je inzien dat je gelukkig wordt van het zelf maken van bewuste keuzes.

Z

Een biedt een veilige afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen. Wat is de oorzaak van je probleem? Coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

Z

Een personal coach is een vertrouwenspersoon die echt naar je luistert en zijn aandacht er volledig bij heeft. Coaching biedt een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen zonder dat hier over wordt geoordeeld en zonder dat je dit later terugkrijgt op een onaangenaam moment.

Z

Een personal coach houdt je aan je eigen afspraken. Coaching zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen realiseert.

Pin It on Pinterest

Share This