Welkom

ONZE ONTMOETING SAMEN ZAL JE VERSTELD DOEN STAAN! & IK BEN BLIJ DAT JE ER BENT!

Voordat wij praten, heb ik specifieke vragen voor je & je zult me beter leren.

Welkom

ONZE ONTMOETING SAMEN ZAL JE VERSTELD DOEN STAAN! & IK BEN BLIJ DAT JE ER BENT!

Voordat wij praten, heb ik specifieke vragen voor je & je zult me beter leren.

IK ACCEPTEER NIET IEDER PERSOON OM MET MIJ TE WERKEN.

Ik ben op zoek naar cliƫnten die niets minder willen dan de energie en het succes van een Topsporter. Iedereen is daartoe in staat, als je ervoor kiest je angsten achter je te laten waardoor je ziek wordt. Als je voor jezelf kunt opkomen en het werk kunt doen, zijn deze reeks taken en mijn interview voor jou bedoeld.

TIJDENS DIT PROCES BEN IK JOUW AAN HET INTERVIEWEN; En Niet andersom šŸ˜‰!

Als je in mijn ruimte wordt getrokken, weet je al diep van binnen dat je met me wilt werken.Ā  Jij weet het – Ik weet het – Tussen ons, we kunnen eerlijk zijn!

HET GESCHENK VAN GEZONDHEID EN LEVEN IS ONBETAALBAAR

Ik heb dit op zeer jonge leeftijd geleerd van mijn eigen levensomstandigheden, mijn situatie werd mijn motivatie voor mijn levensdoel.

Daarom worden mijn ideale cliĆ«nten niet afgeschrikt door hun geld te investeren, omdat hun doelen hun levensdoel zijn. Er zijn genoeg andere coaches die een stuk goedkoper zijn. Als mijn prijzen je afschrikken, is dat expres. Geld is het laatste wat mijn topsportĀ  cliĆ«nten van hun niet-onderhandelbare doelen met betrekking tot hun gezondheid en levensdoel houdt. Ik heb veel programma’s tegen lagere prijzen, dus als je niet geschikt bent voor mijn TOP- end 1: 1-pakket, is er nog hoop.

JE ZAL MAGIE ERVAREN WANNEER JE HANDELT OP WAT IK ZEG

Stoppen met slikken van angstpillen in drie weken. Genezing van burn-out naar een ideale partner. Van geen seksleven tot drie partners om uit te kiezen, van droom dat iemand met haar zou praten, door fitness- en levensstijlprogramma toepassing naar een houding ā€˜Ik ben de vangstā€™. Verlaten van een giftig huwelijk in goed overleg. Dit soort ‘magie’ komt veel voor in mijn aanwezigheid; wanneer je mijn advies maximaal zonder excuses opvolgt (bijv. ik had geen tijd, het was zo druk op het werk – raad eens wat je krijgt als je deze excuses begint te gebruiken ??? !!! ???) Omdat wonderen geen mysterie zijn.Ā  Het is de energetische wetenschap van de fysiologie; en ik ben beweging, dus energie!

IK BEN DE MEEST KALME EN ENERGETISCHE PERSOON DIE JE OOIT ZULT ONTMOETEN

Nu ik totaal egoĆÆstisch ben geweest, geef ik toe dat ik eigenlijk heel leuk ben om mee te werken. Er is meer zen dan lijden in mijn aanwezigheid. Er is een grote opluchting en een heleboel feest (want wie nooit de tijd maakt om te vieren; krijgt niet de volgende epische resultaten). Ik wil dat je werkt tussen oproepen die een beetje oncomfortabel is … plus, ik rechtvaardig je niet als je geen tijd hebt of als je het te druk hebt of wat je ervan vindt. Onze oproepen moeten een prioriteit op je agenda zijn als je echt investeert omdat je doorbraken wenst!

CliĆ«nten vertellen me dat ze direct mensen, situaties, dingen en kansen aantrekken nadat ze de aanbetaling hebben gedaan die doorgaan tot onze eerste sessie. Na onze eerste sessie doen zich grote verschuivingen voor die je zelfs bang kunnen maken, omdat de energie die nodig is om je levensgewoonten te veranderen, zeer krachtig is en meteen begint wanneer jij je committeert en investeert – Er zijn geen excuses meer na die stap!

AFHANKELIJK VAN JE ANTWOORDEN, MAG JEZELF BESLISSEN OF JE WEL OF NIET MET ME WILT SPREKEN

Je antwoorden hieronder helpen me te bepalen wat ik het beste voor je kan betekenen en helpen mijn team om de beste oplossing voor je te maken. Dus jij en ik kunnen binnenkort praten. En als we dat niet doen, ben je in zeer goede handen binnen de online ruimte van Personal Coach Erol Sayan.

Moge jouw Wereldwijde Wijsheid ons pad kruisen.

– Erol Sayan

Als we pijn hebben, zien we zoveel coaches/specialisten/mensen die het goed bedoelen en doen we zoveel programmaā€™s/behandelingen dat we nauwelijks de kosten berekenen omdat onze pijn zo intens is dat we alleen pijnvrij willen zijn. Hoeveel is het voor je waard om je pijn op te lossen?

Als je het trajectproces doorloopt en we uiteindelijk een interview doen, kan ik je wel of niet uitnodigen om met me samen te werken. Als ik dat doe, doe je een aanbetaling, de aanbetaling voor mijn top-end pakketten ligt tussen 100 en 3000 euro. Ben je bereid dit te doen? (En als ik dat niet doe, niet verder ga, is het gewoon omdat ik zie dat een andere oplossing het beste bij je past, en ik zal je precies laten weten wat dat is, zodat je wegloopt met hulpmiddelen om je op je reis te helpen.) Ben je bereid 100 % verantwoordelijkheid te nemen? Ben je bereid en in staat om deze investering te doen wanneer we spreken?

Van tijd tot tijd stuur ik onze mijn nieuwste blog, nieuwsbrief, activiteiten, enz. Wil je dat materiaal ook ontvangen?

14 + 8 =

Of wil je in je eigen tijd de vragen beantwoorden? Click hier om het document te downloaden.

TESTIMONIALS

Recente Blogs

Waarom Ik Doe Wat Ik Doe

Waarom Ik Doe Wat Ik Doe

WAAROM IK DOE WAT IK DOE (is het alleen voor geld?) Als je je ooit hebt afgevraagd waarom ik doe wat ik doe, ben ik hier om die vraag te beantwoorden. Stel je voor dat je niet meer voor geld hoefde te werken. Zou je nog werken? Toen ik voor het eerst van andere mensen...

Lees meer
Vriendelijkheid

Vriendelijkheid

Hoe vriendelijkheid je leven en de wereld zal veranderen Verander je leven en de wereld, Ć©Ć©n daad van vriendelijkheid tegelijk. Dit was de boodschap die ik altijd heb onthouden van mijn Oma, een wijze vrouw die ondanks haar armoede mensen inspireerde om elke dag een...

Lees meer
Als Je Denkt Nergens Te Komen

Als Je Denkt Nergens Te Komen

Als je denkt dat je nergens heen gaat, haal diep adem. Het is belangrijk dat je accepteert dat het verleden een oude geschiedenis is. Het is okƩ om je verleden te herinneren, maar leef er niet in. Het dicteert of bepaalt uw toekomst op geen enkele manier, tenzij je...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This